sreda, 14. maj 2014

Majhne stvari, veliko veselje..

Pravijo, da je največja sreča v majhnih stvareh, tistih, ki so kot zdravilo za našo dušo.
Ko pridejo "temni" dnevi, si jih zato tudi privoščim, saj me razbremenijo in prinesejo nasmeh na obraz.
Nisem materialistka, ki išče srečo samo v materialnih dobrinah, ampak priznajmo si, puncam shopping kar precej dobro dene. Najboljši občutek je, ko odhajaš z polnimi vrečkami iz trgovin proti domu, na obraz se prikrade tisti nasmešek, ki kar ne izgine in se te drži še cel dan, sploh ko vse stvari lepo skrbno zložiš v že tako prepolno omaro, eno zraven druge, po možnosti po barvni lestvici. Temu jaz rečem sreča, ki jo razumemo samo ženske. In potem so še tukaj kremice, losjoni, šminkice in preostala ličila. Nekatera z omamnim dišečim vonjem čokolade ali sadja, druga v prelepi embalaži, ki jo krasijo srčki, zvezdice, sovice in tukaj je še miljon drugih preveč cute idej. Vse te malenkosti, ki nas vsaka na svoj način razvaja, prinašajo srečo v naša življenja. Rade si privoščimo, rade smo negovane, rade smo lepo oblečene, urejene.
V tem blogu bom predstavila par stvari, ki so polepšale moj dan in poskrbele, da sem se spet počutila kot majhna punčka, ki je dobila nekaj, kar si je že zelo dolgo želela. Mogoče so stvari, ki sem jih kupila preveč punčkaste za okus drugih punc, ampak važno je, da sežejo globoko v moje srce :)


Kremica za roke alessandro je bila prva stvar, ki mi je olepšala dan. Dobila sem jo za darilo, saj sem slučajno izrazila željo, da si jo res želim. Nekateri ljudje, ki so zelo blizu mojemu srcu in si vedno zapomnijo takšne malenkosti so tako poskrbeli za prav posebno presenečenje. 
Kremica mi je osebno najlepša krema za roke, embalaža je neverjetna, prav tako pa posvetilni napis, ki mi je segel globoko v srce. Ker je cena zelo nizka, kvaliteta kreme vrhunska in embalaža kar preveč cute, sem se odločila, da bom kremice kupila tudi za moje prijateljice in sicer s posvetilom "THANK YOU", saj so mi ob precej napornem obdobju stale ob strani. Mislim, da lepše pozornosti skoraj nebi mogla najti :)


Naslednja stvar, ki sem si jo privoščila, so bile majhne čokoladice.
Sama se čokoladi kar težko uprem, čeprav se pri prehranjevanju strogo pazim in se dokaj zdravo prehranjujem, si čokolado privoščim kar redno. Tega pač žal ne morem črtati iz svojega "snack" menija. Še bolj kot gorenjke, milke, kinder čokolade, se razveselim navadne mlečne čokolade v posebnem pakiranju. Ker sem v obdobju, kjer srčki samo skačejo okoli mene in je vse lepo, sveže, zaljubljeno, so mi te čokoladice še toliko bolj všeč in sem jih pojedla z veliko večjim veseljem kot katerokoli drugo. Mislim, da sem v tistem trenutku dobila občutek, kot da bi pojedla tablico SREČE, tablico VESELJA, tablico LJUBEZNI in vsega tega pomešanega med seboj. 


Sladke dobrote, ki si jih privoščimo pa niso dovolj takrat, ko imamo polno glavo misli, ko ne vemo kako se odločiti v težkih situacijah, kako se spopasti z določenimi težavami. Takrat ni dovolj, da se samo posladkamo. Ob teh trenutkih je fajn, da imamo prijatelje, ki nas poslušajo, nam svetujejo in so preprosto na voljo, ko sami ne vemo katero pot ubrati. Sama imam srečo, ker imam v svojem življenju res osebe na katere se lahko vedno zanesem, katere mi dajejo vsak dan posebej vedeti, da so tukaj zame in da mi bojo stale ob strani na vsakem koraku. Ker pa sem vseeno punca in imam v glavi kar precejšnjo zmešnjavo, ki je ne morem vedno reševati z prijateljicami, pa sem si kupila posebnega "gospoda", ki me bo -hočeš nočeš- moral vedno poslušati in s katerim bom lahko reševala svoje, včasih nepomembne, zaplete.






Mr. fluffy diary, hvala za vso potrpljenje, CLAIRE'S pa hvala za najbolj CUTE dnevnike na svetu. 

Malenkosti so tiste, ki nam polepšajo dneve, malenkosti so tiste, ki štejejo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar